Ruiner

I en verden hvis grundvold er dybt arret af oldtidens grusomme krige mellem Cûnari Elverne og deres tidligere slaver, menneskene af Un-Kauras, kæmper nationer for overlevelse og indflydelse.

-

 

Omkring Det Indre Hav er stormagterne Venesca og Sumai i en hundredårig konflikt, der spænder mellem direkte krig til ustabile våbenhviler, hvor deres vassalstater spilles ud mod hinanden.

Den Oplyste Republik Venesca, Guldets By (eller Dekadencens Hjerte, blandt fjender), hvis flyvende skibe kan nå hele verden, hvor penge er magt, et imperie holdt sammen af handel, intriger og korruption.

Sumai, regeret af Semnet, den Stumme Guds Profet, der bringer Renselsens Ord til hele menneskeheden, et land af slaver, hvis lænkede ork-hære har bragt alle dets naboer til fald.

 

 

Imellem dem, i det største pas i Cadrennerne der danner grænsen mellem Merau og Malacha, ligger minebyen Kothar, der kontrolleres af Venescanske købmænd. I Merau mod nord er store dele af landet bukket under for vilde ork-stammer fra de østlige Genshu-stepper, Malacha mod syd er raseret af røvere og desertører efter den sidste krig, og rygterne går at Sumai opruster igen. Kothar er et de eneste sikre steder i regionen, og flygtninge er strømmet dertil. Mangel på mad og opholdssteder har gjort folk desperate, og det udnyttes til fulde af de lokale magthavere...

 

Type:
01: Baggrund
02: Regler
01: Baggrund
02: Regler