Disciplin: Hierarchy
Type: Magi
Evne: Magi Teknik
Rustning: Ingen

Adgang til formularer fra en eller flere guder. De giver adgang til cirka 3 elementer. Man kan ikke købe fra andre. Man skal ikke memorisere, en kan kaste alle formularer man har adgang til. Man kan ikke kaste formularer i rustning (med mindre man har battlemagic).

I: Initiation
Pris: 1 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

For hver 4 evnepoints man har samlet i de tre magievner; teknik, kraft, mystik får man 1 point til at købe adgang til elementcirkler. 1. cirkel koster 1 point, 2. cirkel 2 points og 3. cirkel 3 points. Man kan kun købe fra de tre elementer ens gud har givet dig adgang til. De fungerer købe-mæssigt som var de naboer.

II: Bless
Pris: 1 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Man velsigner andre. Det tager en runde. og for den resterende del af dagen har denne person et ekstra skæbnepoint. Man kan velsigne magi teknik bonus antal personer om dagen. Kun en blessing om dagen og man kan ikke blesse sig selv.

 

III: Followers
Pris: 1 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Man får en følger når man køber evnen og en for hver anden man køber i evnen derefter.

 

En følger posteres et sted. Fx en by eller et fjernt tempel. Inden for et landområde svarende til mere eller mindre stabilt boende "evne x 100 humanioder".

Hvis flere følgere sendes til det samme sted giver hver følger 100 ekstra til formlen.

 

Ønsker man at flytte en følger fra et sted til et nyt tager det tre uger+rejsetid før effekten det nye sted træder i kraft.

 

Man får:

+4 på udstrålingstjeks.

-2 resistslag mod ens spells

IV: Gods will
Pris: 2 XP
Chi: 8
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Inden for et område af 1 m/ magi teknik bliver alle sværhedsgrader for formularer som din gud har initiations til 1 lavere og alle andre elementer 1 højere.

V: Sacred Shrine (of (Un)Holiness)
Pris:  XP
Chi:
Type: -
Beskrivelse:

På steder hvor man har følgere kan man grundlægge en helligdom. Der skal altid være mindst en følger hvor der er en helligdom. En helligdom kan fx være et alter, et vandfald, en grav, et træ, en sø, et bål, etc.

Den er der hvor den er.

 

Man kan i umiddelbar nærhed af sin helligdom kaste en 3. cirkel formular med 3 auto-succeser en gang om dagen uden at betale mana.