System: Epsilon Teta
Type: 02: Lexicon

Indbyggere: 1.223 mil

Byer: Ran-Sini Megapol

Epsilon Teta var, før NVid-krigen, Føderations økonomiske lokomotiv; en koncentreret masse af industri, innovatører og forbrugere. Stedet hvor alt kunne lade sig gøre, og hvor Quorumet og Imperatets regler var lettere at komme udenom. Ran-Sini Megapol var den største urbane zone i Føderationen - det er den stadig, men Krigen efterlod en totalt smadret infrastruktur, næsten en halv milliard døde og endnu flere syge og sultende. Epsilon Teta er stadig ikke kommet sig over Krigen - industrien er vendt delvist tilbage, men kun i afgrænsede områder, og ingen vil, eller kan, tage ansvar for de massive slum-områder der er opstået i megapolens dybder. Kriminelle bander regerer her, skiftende magtstrukturer som almindelige borgere betaler beskyttelse til, i bytte for en smule sikkerhed.

Klima: Epsilon Teta er teknisk set ikke en planet, men en af gas-giganten Echenviers måner. Den består af relativt store mængder metal, hvilket forklarer standard-jord-tyngdekraften i forhold til planetens lille størrelse.

Befolkning: Epsilon Teta blev nået af tre generationsskibe, der bar mennesker fra et bredt udsnit af Jordens regioner. Resultatet er, at Epsilon Teta er den planet der har den største variation indenfor menneskeracer. Fælles for alle er dog den svagt gullige hud og oftest lidt afkræftede, usunde træk (mørke rande om øjnene, misfarvede tænder), der er resultatet af livet i planetens mere eller mindre giftige atmosfære.

Tetan evner

Effekt: -1 hastighed på angreb

Effekt: +6 på saves mod sygdomme/gift

 

Globekrateret

Maskin-Globen fyldte et område på 2,5 kilometer i diameter, med centrum i det der tidligere var NVid Corps hovedkvarter. Under tilbageerobringen af Epsilon Teta rettede Ulvebrigaden, støttet af resterne af det legendariske Grå Kompagni, der havde overlevet 4 år bag fjendens linjer, et knusende angreb imod Globen, og destruerede den totalt.

Idag er krateret tilbage, og der er kun gjort spredte forsøg på at genetablere officiel infrastruktur i området. Det har istedet fået lov at udvikle sig gennem en form for anarki, og huser nu en blandding af fattige skurbyer og områder behersket af nogen af de farligste bander i Ran-Sini.

 

Ran-Sini Megapol

Massive Arkologier, en til tre kilometer høje, stræber imod himmelen - hver eneste af dem ville på andre verdener udgøre en by. Her kan man bilde sig ind at Krigen aldrig skete, og det er muligt at leve et helt liv uden at bevæge sig ud i megapolens kaos. Imellem dem ser skyskraberne små ud, tusindvis af dem, omringet af den kvælende slum. Enkelte zoner er kontrolleret af korporationer - Gan|RAIS, Shingen, Tekton - der med jernhånd beskytter deres egne interesser. Transport sker, i byens øvre, sikre dele, enten ved luftfartøj eller maglev-bane - længere nede i køretøjer, med eskorte (hvis man er vigtig nok) og ellers med viden om at selv en kort tur kan koste beskyttelse, eller blod, adskillige gange.

 

The Rooks

Disse tre tårne udgjorde før NVid-krigen en af de største og mest moderne arkologier - højteknologsik, fuldt integreret livsupport, designet til at assistere med alle dele af beboernes liv. Det var sandsynligvis den avancerede teknologi, som var tilstedeværende overalt i bygningerne, der vakte NVid-sværmens interesse og samtidigt gjorde det let for maskinerne at overtage og assimilere dem. De 6 millioner indbyggere i tårnene blev fanget i et mareridt - deres bekvemmelige omgivelser konverteret til et tænkende, hadefuldt fængsel - og omkom alle i løbet af de næste år.

Under Krigen var the Rooks en højborg for maskinerne, og var en af de NVid-lokationer der holdt stand i længst tid mod Føderationens styrker.

Efter destruktionen af Maskin-Globen lod det til at bygningerne mistede størstedelen af deres bevidsthed og integritet, og de har siden Krigen ikke vist tegn på aktivitet, udover at modsætte sig alle forsøg på at genskabe kontrol over dem fra menneskelig side.