Disciplin: Automatics
Type: Afstand
Evne: Mekanik
Rustning: Tung

Denne disciplin kan kun udføres med fuldautomatiske skydevåben.

I: Cover Fire
Pris: 1 XP
Chi: 1
Type: In-round
Beskrivelse:

Man vælger en allieret person, som man dækker. Tager tid som et normalt angreb. Slå årv+mekanik(6), hver succes giver alle -1 på at ramme den man dækker, i resten af runden.

II: Tracer
Pris: 1 XP
Chi: 2
Type: In-round
Beskrivelse:

Man fyrer tracer skud efter en modstander, hvilket gør det lettere for allierede at se ham og ramme ham.

Bruges oveni et normalt angreb. Ekstra succeser på angrebet har ingen effekt på skade og loc, til gengæld får alle i resten af runden +bonus på at ramme offeret. Hvis den samme person traces flere gange virker kun den bedste.

III: Full Auto
Pris: 1 XP
Chi: 3
Type: In-round
Beskrivelse:

Rammer alle personer indenfor et område. Slå årvågenhed+teknik for angreb, hvilket bruges mod alle målene. Der slås skade samlet, som bruges mod alle mål, der rammes. Loc slås individuelt.

Angrebet tager et 5 segmenter ekstra og ekstra succeser tæller ikke for loc og skade. Man kan max ramme med et antal skud lig ens mekanik, og man kan max dække en vinkel på 1m / mekanik.

IV: Suppression
Pris: 2 XP
Chi: 5
Type: In-round
Beskrivelse:

Man holder en person nede ved at skyde omkring ham hver gang han prøver at foretage sig noget.

Tager tid som et normalt angreb. Slå årv+mekanik(modstanders vil+psyke), hver succes giver offeret -2 på alle actions, i resten af runden.

V: Short Burst
Pris: 3 XP
Chi: 8
Type: In-round
Beskrivelse:

Slå årvågenhed+teknik som angreb, med -2 for hvert skud der affyres. Hvis angrebet rammer, lægges skuddenes skade sammen.