Regel: Personlighed

Typer oversigt:

Anderkendelsessøger, angrer, arkitekt, autokrat, autist, avant-garde, barn, dommer, dovenlars, dydsmenneske, enspænder, fanatiker, helt, intimidator, instruktør, klovn, konformist, konkurrencemenneske, kyniker, livsnyder, manipulator, martyr, masochist, mediator, omsorgsgiver, optimist, outsider, overlever, perfektionist, planlægger, playboy, pligtopfylder, pædagog, rebel, skeptiker, tilbeder, tillidsvækker, traditionalist, vovehals, visionær, konfliktsky

 

Anerkendelsessøger

Dit selvværd er udelukkende baseret på udtalelser fra andre. Du tørster efter godkendelse og ros, og går til ekstreme længder for at få det; både at risikere dig selv og de ting du elsker. Du behøver ikke tænke på beskyttelse, og du har ikke tænkt dig at bruge andres gode udtalelser til din egen fordel, du tørster bare efter ros og godkendelse for dets egen skyld, så du kan føle dig godt tilpas ved dig selv.

- Få et skæbnepoint tilbage når: En anden karakter tilbyder ikke fremprovokeret ros, beundring eller påskønnelse. Hvis påskønnelsen er virkelig stor, og / eller den anden karakter er magtfuld eller særligt beundret, kan DM give personen alle sine skæbnepoints tilbage.

 

Angrer

Du er uværdig. Du er syndig. Du er som basis modbydelig og mangler kraft. Du har ingen ret til at eksistere og står ikke til at rede. Enten på grund af et lavt selv-billede eller på grund af store traumer i din fortid, føler du dig tvunget til at bruge dit liv til at reparere på, hvad du er, hvad du mangler eller hvad du har gjort. Du skylder det blotte faktum at du er skabt, at tilbyde anger for uretfærdigheden af din egen eksistens. Du kæmper om natten for at foretage ændringer i din svaghed, og din drøm er at være i stand til, til sidst, at overvinde den. Men du ved, at du er svag og uden håb.

- Få et skæbnepoint tilbage når: du er i stand til at gøre en god gerning for en person, for hvem (i virkeligheden eller i fantasien) du har været en ulempe, gene eller fare. For særligt fremragende handlinger anger eller godtgørelse, kan DM tildele flere points.

 

Arkitekt

Din sans for formål går ud over dine egne behov; du forsøger at skabe noget af vedvarende værdi for dem som vil komme efter dig. Folk har brug for mange ting, og du opnår tilfredsstillelse ved at sørge for hvad end du kan. du er slags den person som gør en indsats for at bygge noget af værdi; at grundlægge en by, oprette en virksomhed eller på en eller anden måde efterlade en varig arv. Mange amerikanske pionerer var Arkitekter af Natur.

- Få et skæbnepoint tilbage når: du opretter noget af betydning eller værdi.

 

Autokrat

Du skal have fuld kontrol over situationen, fuldstændig kontrol over mennesker omkring dig, og så meget kontrol over din skæbne som du overhovedet kan. Kontrol er det eneste, du forstår, det er hvad du tilbeder. Myndighed er, hvad du ønsker, og det er hvad du får, når du har kontrol. Jo mere myndighed du har, jo mere kontrol vinder du. Den ene side giver næring til den anden. Andre kan se dig som værende herskesyg, men de er bare ikke op til jobbet. Du er den eneste, der kan gøre det.

- få et skæbnepoint tilbage når: du opnår fuld kontrol over en situation, der involverer andre personer.

 

Autist

Du skjuler dine hemmeligheder fra andre. Endnu vigtigere, du skjuler dit sande jeg. Enhver, der forstår dig kan såre dig, så ingen skal nogensinde se dit virkelige selv, eller endog komme tæt på. Giv så lidt væk af dig selv som muligt, påtag dig en falsk personlighed, hvis du vil, men bare sørg for at ingen opdager sandheden om dig. Viden er magt, og dem, der kender dig, kan gøre hvad som helst ved dig.

- fået et skæbnepoint tilbage når: en anden person betror at han er ude af stand til at forstå dig, eller når nogen gør en falsk antagelse om dig, som giver dig en fordel.

 

Avant-garde

Du skal altid være på forkant, altid først med en nyhed, en dans, en mode trend eller en opdagelse i kunsten. Intet smerter dig mere end at høre andenhånds nyheder, eller en andens fortælling om "det nye navn". Nye opdagelser er dit liv, og du bruger en masse tid og kræfter på at holde dig ajour. Når alt kommer til alt, hvis du ikke er på forkant, er du ingen vegne.

- Få et skæbnepoint tilbage når: du er først med en nyhed eller en anden betydelig opdagelse.

 

Barn

Du har stadig en umoden personlighed og et barnligt temperament: et barn, der aldrig voksede op. Selv om du (forhåbentlig) kan drage omsorg for dig selv, foretrækker du den sikkerhed der ligger i at blive overvåget af andre. Ofte finder du nogen til at se efter dig --- en slags beskytter. Nogle ser dig som en forkælet knægt, mens andre ser dig som en uskyldig engel upåvirket af verdens ondskab.

- Få et skæbnepoint tilbage når: nogen gør noget for at hjælpe dig uden nogen tilsyneladende gevinst for sig selv.

 

Dommer

Som formidler, moderator, voldgiftsmand, forligsmand og fredsskaber, forsøger du altid at gøre tingene bedre. De roser dig selv for din rationalitet, din dømmekraft og din evne til at udlede en rimelig forklaring udfra givne kendsgerninger. Du kæmper for at fremme sandheden, men forstår hvor svært et begreb det er at kæmpe for. Du respekterer retfærdighed, for det er den måde, hvorpå sandheden endeligt kan regere. Efter din mening er folk ressourcer, selvom de er de vanskeligste at håndtere og anvende. Du hader uenighed og skænderier, og viger tilbage for dogmatisme. Sommetider dommertyper gode ledere, men mangel på vision kan nogle gange få dem til at opretholde status quo i stedet for at søge efter en bedre måde.

- Få et skæbnepoint tilbage når: du er i stand til at adskille sandheden fra et spind af løgne eller kan overbevise andre om at blive enige i din dom.

 

Dovenlars

Hvilken mening giver det at arbejde hårdt, når du kan få noget for ingenting? Hvorfor slide, når du blot ved talens kraft kan få, hvad du ønsker? Du forsøger altid at finde den lette vej ud, den hurtige vej til succes og rigdom. Nogle mennesker kan kalde hvad du gør bedrageri eller endog direkte tyveri, men du ved, at du kun gør, som alle andre og at du bare gør det bedre. Derudover er det et spil, og du får stor fornøjelse ud af narre andre. En dovenlars kan have mange roller, så du kan være en tyv, en bedrager, et gadebarn, en iværksætter eller bare en finagler.

- Få et skæbnepoint tilbage når: du er i stand til at få det på din måde ved at snyde en anden person til at gøre som du ønsker.

 

Dydsmenneske

Du har et moderat temperament, og afholde sig på alle omkostninger fra at fortælle løgne og stjæle fra andre. De var opdraget til at leve ærligt og åbent, og at være gode til andre, og du har levet dit liv (og unlife) af disse enkle sandheder lige siden. Du er ikke en dogmatiker og ikke insistere på, at andre lever, som du gør, eller har du bygget et kompliceret sæt af regler for dig selv. Du er fleksibel i din opførsel, men altid omhyggeligt evaluere dine handlinger mod din tro.

- Få alle dine skæbnepoints tilbage når: din ærlighed skader dig eller dine venner på en eller anden måde, men senere viser sig at hjælpe dig. Med andre ord, din ærlighed viser sig at have været den rigtige måde at gøre tingene på selv fra et pragmatisk synspunkt.

 

Enspænder

Du er den type person, der altid er alene, selv midt i en menneskemængde. Du er vandringsmand, jæger og ensom ulv. Selv om andre måske tænker på dig som ensom, forladt, isoleret eller fjern, foretrækker du i sandhed dit eget selskab, fremfor andres. Der er mange forskellige grunde til, at det kan være således: du ikke forstår folk, du forstår folk alt for godt, at folk ikke kan lide dig, mennesker holder for meget af dig eller du er simpelthen fortabt i dine egne tanker. Din begrundelse er din egen.

Få et skæbnepointspoint tilbage når du i stand til at udføre en væsentlig opgave på egen hånd, uden hjælp af andre, men som stadig hjælper gruppen på en eller anden måde.

 

Fanatiker

Du er opslugt af en sag, og det er den primære kraft i dit liv, med alt hvad det indebærer. Hver liter af dit blod og den passion du besidder er rettet mod denne sag. Hver gang du bruger tiden på noget andet føler du dig skyldig. Du vil intet lade stå i vejen --- intet du ikke kan overvinde. Dig selv og dem omkring dig kan lide, men din sag er alt --- målet helliger midlet. Før spillet starter, skal du sørge for at beskrive dit årsag, og definere, hvordan det kan påvirke din opførsel.

Du genvinde viljestyrke, når du udføre en handling, der fremmer din sag.

 

Helt

Du er så fed, frygtløs, tapre og frygtløs som du har brug for at være for at fuldføre din pligt. Du er helten, der forsøger at leve op til glorværdige idealer og koder af retfærdighed. Ved at beskytte det, der er godt, skal du søge at bevare det samfund, der har gjort dig, hvad du er. Hvis din Natur er Cavalier, og din menneskeheden nogensinde falder under fire, er du nødt til at vælge en ny art. Du sandsynligvis hader Deviants, selvom du måske ikke altid genkende dem.

Genvinde tre viljestyrke punkter, når du formår at opnå en betydelig opgave, som positivt påvirker hvilken gruppe du tilhører.

 

Intimidator

Du er kendt som en tyran, en voldsmand og en barsk, og glæde i at plage de svage. Tingene skal altid gå din vej, og du ikke kan tåle dem, der krydser dig. Power og måske er du respekt, ja, du lytter kun dem, der kan bevise deres magt, for at du. Du kan ikke se noget galt med at tvinge din vil efter andre. Der er ikke noget, du gerne bedre end at forfølge, antagonize, heckle og intimidere dem, som du har foragt --- og af dem er der mange. Følelserne af venlighed og skam er ikke helt fremmed for dig, men du skjuler fra din egen følelse af svaghed gennem grusomhed til andre. Mens de fleste Bravos foragter den svage, nogle få bliver deres beskyttere.

 

Genvinde viljestyrke, når du skræmme eller fysisk kraft en anden person til at gøre hvad du vil.

 

Instruktør

Du foragter kaos og uorden, og en tendens til at tage kontrol og organisere tingene for at undertrykke anarki. Du kan lide at være ansvarlige, levende til at organisere sig og sit sædvanlige stræber efter at gøre tingene fungerer gnidningsløst. Du har tillid til din egen dom implicit og en tendens til at tænke på ting i sort-hvide udtryk: "Dette vil ikke virke", "Du er hverken for mig eller imod mig", "Der er to måder at gøre dette -- -min måde og en forkert måde. "

Genvinde viljestyrke, når du får lov til at føre en gruppe og opnå en betydelig opgave.

 

Klovn

Du er den nar, idiot, quipster, klovn eller tegneserie, altid at gøre det sjovt for både dig selv og andre. Du konstant søge humor i enhver situation, og stræber altid til kamp for tidevand af depression inde i dig selv. Du hader sorg og smerte, og til stadighed forsøger at tage andres hoveder fra den mørke side af livet. Sommetider vil du gøre næsten alt for at glemme smerten eksisterer. Din bestemt mærke af humor måske ikke altid imponere dine venner, men det gør du føler dig bedre. Nogle Jesters formår at undslippe smerter og er virkelig glad for, men de fleste aldrig finde løsladelse.

Genvinde viljestyrke, når du rejser spiritus med mennesker omkring dig gennem enheden af humor, især når du er i stand til at undslippe din egen smerte i processen.

 

Konformist

Du er en follower. Overtagelse er bare ikke din stil. Det er nemmere for dig at tilpasse, tilpasning, tilpasse, overholde og forene dig selv til det nye situation du befinder dig i. Du flagre til lyseste stjerne, den person, du mener at være den bedste, kaster dit parti med ham. Det er både vanskelige og usmagelig for dig at gå imod strømmen eller rebel. Du hader inconsistence og ustabilitet, og ved, at ved at støtte en stærk leder, kan du hjælpe med at forhindre kaos fra forekommende. Alle stabile grupper har brug for en form for konformistiske.

Genvinde viljestyrke, når din gruppe (yngel), der sikrer opfyldelse noget på grund af Deres støtte og bistand.

 

Konkurrencemenneske

Du er drevet af behovet for at vinde for enhver pris. Spændingen ved sejr er det eneste spændingen du genkende, og det er de ting, der styrer dig. De ser livet som en projektkonkurrence og samfundet som en tvedeling af vindere og tabere. Du mener alle de macho business Proverbs: "hvis du ikke føre hund, af den opfattelse aldrig ændringer," "der er ingen præmier for anden plads", "spise eller blive spist." Du prøver at slå enhver situation i en konkurrence eller anden form, og det er den eneste måde, du kan forholde sig til noget. Du er i stand til at samarbejde med andre, men kun ved at dreje gruppe interaktioner i en anden konkurrence: Du skal være leder, eller den mest produktive, eller de mest uundværlige eller de bedst kunne lide. Noget, så længe det betyder, at du vinder i en eller anden måde.

Genvinde en viljestyrke punkt, når du vinder en konkurrence af nogen art, formel eller uformel. For virkelig imponerende sejre, det fortælletalent kan tildele flere point.

 

Kyniker

Du er en arrig, ubehøvlet person på hjerte, at tage alt alvorligt og finde lidt humor i livet (selvom du kan have en wickedly barbed wit). Kynisme er dit mellemnavn, og det er det værktøj, som du bedømme alt i livet. Du har en meget veldefineret forståelse af, hvordan tingene virkelig arbejde, især når de indebærer cirkus af menneskets stræben. Længe siden de tåbelige handlinger andres ophørt med at overraske dig.

Genvinde viljestyrke, når nogen gør noget dumt, ligesom du forudsiges. Du skal forudsige det enten højt til de andre tegn eller i private til fortælletalent.

 

Livsnyder

Livet er meningsløst, overfladisk og meningsløst --- så har så god tid som muligt. Rom kan forbraende, men du skal drikke vin og synge sange. En hedonist, sensualist, sybarite og part dyr, ordene barsk, self-benægtelse og selvstændig disciplin har ingen plads i dit liv. Du meget hellere begrebet instant tilfredsstillelse. Still, du har ikke noget imod lidt hårdt arbejde, så længe en god tid venter dig, når det er fuldført. mest Bon Vivants have lav selvkontrol, for de så dyrt kærlighed overskud.

Genvinde viljestyrke, når du har en virkelig god tid og fuldt ud kan udtrykke din eksaltation (eller måske endda mere, hvis du nyder en særlig sjov nat).

 

Manipulator

Du har altid været fascineret af andre. Hvorfor har mennesker opfører sig som de gør? Hvilke tanker og følelser påvirker deres handlinger? Den kognitive proces, der har indflydelse på de valg folk gøre intrige dig. Undertiden blot spørger folk spørgsmål om deres handlinger kan give vigtige oplysninger, men ofte folk ikke virkelig forstår deres egne motivationer og bekymringer. I disse tilfælde, er det langt lettere at oprette situationer, forsøg, hvis du vil, for at se, hvordan mennesker opfører sig. Du forsøger at manipulere disse situationer for dine personlige fordel, for at finde flere oplysninger om dine valgte emner. Nogle vil måske kalde disse eksperimenter grusom, men at du er det blotte videnskabelig nødvendighed.

Genvinde viljestyrke, når du mange til at oprette en hændelse eller en situation, der giver dig mulighed for at få ny indsigt i dit fag's psyke.

 

Martyr

Alle besidder den martyr instinkt, men få en virkning på det. Endnu færre leve livet for en martyr, men du har sådan en. Deres ønske om selvopofrelse stammer enten fra et lavt selvværd, en følelse af manglende kontrol, eller en dybt udviklet følelse af kærlighed. Du er i stand til at udholde langvarige og alvorlige lidelser på grund af din tro og idealer. I værste fald en martyr forventer sympati og opmærksomhed på grund af hans eller hendes lidelse, og kan endog foregive eller overdrive smerte eller afsavn. I bedste fald en martyr vil vælge at lide skade eller endog det sidste dødsfald snarere end give afkald på sin religion, tro, principper, forårsage eller venner.

Genvinde viljestyrke, når du ofrer dig selv i en reel og umiddelbar måde for din tro eller en anden person.

 

Masochist

Du kan lide at skubbe grænser, og prøv at se hvor meget du kan tage ... hvor meget smerte man kan tåle, før du sammenbrud. Du får en vis tilfredshed lider ydmygelse, depravation og endda lemlæstelse, især når du er årsagen til dine smerter og have en vis kontrol over det. Du ved, at dit behov er lidt perverst, men du ved, du er ikke skør. Dette er blot den måde, du er.

Genvinde to punkter af viljestyrke, når du lider på en ny måde.

 

Mediatort

Verden er fuld af mennesker, der ønsker ting; sommetider folk ønsker nøjagtig den samme ting. Nogle mennesker har, hvad andre mennesker ønsker, og vil være villig til at tale om udarbejdelsen af en aftale, men netop ikke ved, hvordan man starter. Disse mennesker har ofte enorme problemer med at finde og kommunikere med hinanden. Det er her, du kommer i. Du er dedikeret til at mægle mellem mennesker, der opfylder behov; udjævning over tvister, og generelt hjælpe folk taler til hinanden. Du er diplomat, midt barnet, perpetual person i midten.

Genvinde en bemærkning til viljestyrke, når du er i stand til at fungere som en go-mellem mellem to personer eller grupper, og genvinde et andet punkt, hvis du sætter tingene til et tilfredsstillende resultat. Den fortælletalent kan tildele flere punkter for særligt fremragende mægling.

 

Omsorgsgiver

Du altid forsøge at hjælpe dem omkring dig, der kæmper for at gøre en forskel i de behov og sorger af uheldigt. Mennesker omkring dig, afhænger af din stabilitet og styrke til at holde dem konstant og centreret. Du er den ene folk henvende sig til, når de har et problem.

Genvinde viljestyrke, når du held beskytte eller give næring til en anden. Det kan være så små som et smil for støtte eller en skulder at læne om på et passende tidspunkt. Du skal hjælpe den anden person på en eller anden måde, men han behøver ikke at erkende det åbent.

 

Optimist

"I sidste ende bliver alting godt." Det er mottoet for dit liv, og du ved, hvis du kan bare blive glad og stoppe bekymrende, dine problemer aldrig vil være med dig for evigt. Nogle kalder dig en nar, men selv de er nødt til at indrømme, du er lykkeligere end de er. Ganske vist vil du støde på problemer fra tid til anden, men der er ingen mening i foruroligende dig til døden på forhånd. Bare rolig, være glad, og har en dejlig dag.

Genvinde en viljestyrke punkt, når det viser sig for de bedste, ligesom du sagde, at de ville. Du skal forudsige et sådant resultat, enten højt til de andre tegn eller til dig selv (fortælle fortælletalent).

 

Outsider

Der er altid folk, der ikke passer ind i, og du har en sådan miscreant. Din tro, motivation og følelse af anstaendighedsgrunde er komplet modsatte af status quo. Du er ikke så meget en aimless rebellederne som en uafhængig tænker, som ikke hører hjemme i det samfund, som du var rejst. Du behøver ikke give en helvedes om andre folks moral, men du overholder din egen mærkelige adfærdskodeks. Deviants er typisk uærbødig, og nogle har virkelig bizart smag og ønsker.

Genvinde viljestyrke, når du er i stand til at tommelfinger din næse på samfundet og dets forudsætninger uden repressalier (oftest vampiric samfund snarere end dødsfald). Deviant måder.

 

Overlever

Uanset hvad, er du altid i stand til at overleve. Du kan udholde, træk gennem tilbagesøge, Outlast og overleve næsten enhver omstændighed. Når den igangværende bliver hård, kan du komme i gang. Du siger aldrig dø, og aldrig give op. Altid. Intet Angers du så meget som en person, der ikke har svært ved at gøre tingene bedre, eller som tilbageleverer til navnløs kræfter i universet.

Genvinde viljestyrke, når du overleve en vanskelig situation gennem din egen snedige og udholdenhed.

 

Perfektionist

Du kan ikke udstå ufuldkommenhed, ikke i andre og slet ikke i sig selv. Hverken kan du tolerere dem, som ikke gør alt, hvad de kan for at gøre deres bedste for at gøre alt pæn og korrekt og ret i deres liv. Selvom du muligvis er streng med andre, er det med dig selv, at du er mest kritiske. Alt skal altid være på sin plads, og du skal altid gøre det bedste og være den bedste.

Genvinde et punkt af viljestyrke, når du udrette noget fejlfrit, uden en eneste fejl, vakle, sår, tøven, forvirring, hindring eller obstruktion.

 

Planlægger

Alt du behøver er planlagt. Meget lidt fjedre fra dig spontant. Deres planer er ofte lange og indviklede, nogle gange går ud over livet for den dødelige involveret i dem. Oplysninger skal være nøjagtig, for du mener, at enhver afvigelse kunne bringe ruin. Du prøver at planlægge alt i dit liv; hver ting du skal udrette noget i større arrangement Afvigelse fra rutine, er imidlertid bothersome, ikke traumatisk. Du er organiserede, ikke sindsforvirret. Du har tendens til at være smart og præcis i alt, hvad du gør.

Du genvinde tre punkter af viljestyrke, når en af dine grunde kommer til at bære frugt i det nøjagtige måde du planlagt.

 

Playboy

Du er så prangende som du er amoralsk; nogle se dig som en skurk, en Don Juan, en bordafgift en boler-bolerske, eller bare en lounge firben --- men du se dig selv som alle de ovennævnte. En djævleblændt skuespiller, der elsker at lave så store viser ting som muligt, er der intet tiltrækker din interesse mere end en påskønnende publikum. Du elsker mennesker, og du elsker at imponere dem endnu mere. Selvom du kan faktisk være en bedre elsker, du nyde chase næsten lige så meget som du nyde handle. Gallants varierer meget i temperament og ambitioner, bedrift i fælles lidt mere end deres kærlighed til opmærksomhed.

Genvinde viljestyrke, når du formår at blænde eller imponere en anden person. Den fortælletalent altid dommeren, selv når tegn er involveret.

 

Pligtopfylder

Du er dedikeret til ubrudt rutinekontrol af din eksistens, og nægter at gøre noget for at kompromiser din rutine og etableret praksis. Uanset hvor presserende eller fortjener en individuel sag kan være, bevarelse af etablerede praksis og rutiner er mere vigtigt. Individuelle beslutninger og overvejelser er fejlbarlig, mens rutiner og faste procedurer er destilleret visdom år eller årtier af beslutningsprocessen. Rutiner er hvad der adskiller ordre fra kaos. Gøre en undtagelse gang, og det sætter en farlig præcedens; gøre en undtagelse to gange, og døren til anarki er åbnet.

Genvinde en viljestyrke point hver gang du er i stand til at bevare din rutine, og hver gang du undgå reevaluating noget eller gøre en beslutning om en situation, baseret på sine egne forudsætninger. På fortælletalent valg flere punkter kan indgås for virkelig imponerende feats af generalisering.

 

Pædagog

Du har været et par steder, ses et par ting, og taget en ting eller to med på vejen, og du har lyst til at fortælle alle om, hvad du har lært. Undervisning er din avocation, hvis ikke nødvendigvis dit erhverv. I din tid, du har set uerfarenhed og uvidenhed føre til alle former for elendighed og ulykke, og det smerter du for meget at stå og se dette ske. Du er dedikeret til at videregive hvad du har lært, til gavn for andre, ikke kun færdigheder og viden, men også de mindre håndgribelige aktiver af visdom og erfaring. Hvis du får en chance for du kan belære andre for timer.

Genvinde en viljestyrke punkt, når du kan se (eller opdage), at nogen har haft fordel af noget, du lærte eller viste ham.

 

Rebel

Du er en rastløs, billedstormer og en genstridig, frit tænkende sjæl. Du er så uafhængig, fordomsfri og fri, at du er uvillig til at slutte noget ud fra en særlig grund eller bevægelighed. Du er kun dig selv og ønsker kun frihed til at være dig selv. Du behøver ikke være en god efterfølger og er normalt ikke en særlig god leder (medmindre dine tilhængere er villige til at gå, hvorend du synes). Du har tendens til at være ulydig overfor myndighed til et punkt af dumhed.

- Få et skæbnepoint tilbage når dit oprør mod status quo, viser sig at være for de bedste.

 

Skeptiker

Intet i verden bør accepteres uden grundig granskning og undersøgelse. Intet er nogensinde perfekt, og pletter skal man være opmærksom på, for godt til at være virkelig kendt. Din standarder er høj for alt, og du insistere på, at de bliver opfyldt. Du tilskynde de samme idealer i andre, fordi slaphed og lave standarder reducerer livskvaliteten for alle. Andre vil takke dig senere, når de opdager renheden af dit perspektiv. Du opsøge og udsætte ufuldkommenheder i enhver person eller ting, du støder på. Du er aldrig tilfreds med noget, der er mindre end perfekt, medmindre det er i dig selv (efter alle, du ikke perfektionist).

Genvinde en viljestyrke punkt, når du er i stand til at opdage en betydelig ufuldkommenhed, der har undsluppet opmærksom på andre.

 

Tilbeder

I det store hele er du lille, svag og uegnet til at leve. Dit bedste håb er at finde en person, der er stærkere end du er, og overtale ham til at tage sig af dig. Til gengæld vil du tjene, beundrer og følge ham. Du vil gøre alt hvad han siger, medmindre det sætter dig i stor fare. I enhver form for usikker situation, vil du lægge dig op ad den tilsyneladende stærkeste person, sidespor med ham, der udfører forskellige knap nødvendige tjenester og generelt forsøger at indynde dig selv. Derved du håber at opnå en form for beskyttelse. Der er ingen grænse for de dybder, som du vil sænke dig selv for at være accepteret, og du ikke har nogen stolthed.

Genvinde en viljestyrke punkt, når en stærkere karakter, som du har knyttet dig handlinger i dit forsvar, hvad enten det er sidespor med dig i et argument eller beskytte dig mod fysisk overlast.

 

Tillidsvækker

Du forstår folk, og hvad vigtigere er, du kan lide dem. Du er en formidler, der lytter og rådgiver. Folk over for dig, og til gengæld du give dem råd, hvoraf de fleste er godt (dog nogle gange din rådgivning er mere til din egen fordel end for at på modtageren). Du er meget interesseret i andre mennesker, og hvem og hvad de er. Personalities betage dig, som gør det sygdom og skønhed af den menneskelige natur.

Du genvinde et punkt af viljestyrke, når en person confides i dig på et personligt og intimt plan.

 

Traditionalist

Du er et ortodokst, konservativt og meget traditionelt individ. Hvad var godt nok for dig, når du var unge er godt nok for dig nu. Du næsten aldrig ændre sig. Generelt du er imod at ændre for at skabe forandring --- hvad er der i det? Du kan ses af nogle som en gnier, en reaktionær eller blot en gammel fogy. Du stræber efter altid at bevare status quo.

Genvinde viljestyrke, når du er i stand til at beskytte status quo og forhindre forandringer.

 

 

Vovehals

Du lever for det tidspunkt i fare, når adrenalin spark i, og du føler virkelig live. Skydiving, Elastikspring og leaping over tagene på en tør er alle lige par for kurset. Som en Junkie er afhængige af netop hans mærke af gift, er du afhængig af at være farlig. I modsætning til de fleste, du går ud af din måde at placere dig selv i farlige situationer at afprøve grænserne for dine evner. Du tog og arbejde for disse situationer, og du derefter søge dem ud. Det er det sæt du bortset fra det vrimler masser af paranoid dullards der shuffle omkring, gemmer sig fra deres egne skygger.

Genvinde et punkt af viljestyrke, når du gennemføre et særligt vovemod feat. eller overvinde en næsten umulig situation, hvor du bevidst placeret dig selv.

 

Visionær

Der er meget få, der er modig eller stærk eller opfindsomme nok til at se ud over den kvælende omfavnelse af samfundet og verdslige tanker og se noget mere. Samfund behandler disse mennesker med både respekt og foragt --- for det er visionær, der perverts samt vejledninger samfundet i fremtiden. Du kan være en spiritualist, shamanen, New Ager, mystiker, filosof eller opfinder, men uanset hvad du er, er du altid konventionelle fantasi og skabe nye muligheder. Selvom du måske har hovedet i skyerne og er ofte af en upraktisk bøjet, du er fyldt med nye ideer og opfattelser.

Genvinde viljestyrke, når du er i stand til at overtale andre til at tro på dine drømme og følge løbet af aktionen skitseret af din vision for fremtiden.

 

Konfliktsky

At møde problemer (eller noget andet) lige på og hårdt er en taktik for fjolser og optimister. Den fornuftige måde at behandle problemer på er at nægte modstanden et mål. Mens nogle mennesker kan beskylde dig forat stikke hovedet i busken, de har til at indrømme, at det er forblevet på Deres skuldre i temmelig lang tid, og ser gerne vil fortsætte med at gøre på ubestemt tid. Du har aldrig over, hvad du kan undvige, og aldrig udsættes for noget, medmindre der ikke er nogen anden mulighed. Courage er ikke højt på din liste over dyder, men så linjen mellem mod og fejlkonstruktion er næsten ingen til dine øjne.

Genvinde en bemærkning til viljestyrke, når du er i stand til at undgå et problem eller en situation uden at behandle den.