Disciplin: Meditation
Type: Andre
Evne: Mystik
Rustning: Medium

I: Focus
Pris: 5 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Under 10 minutters meditation fokuseres på en handling, man vil gennemføre. Der slås vil+meditation, og dette slag kan så lægges til handlingen, når den udføres. Man kan spare et antal focus-handlinger op, lig med ens med-bonus (minimum 1). Fokuser forsvinder når man sover.

 

Man skal vide temmelig specifikt hvad hver enkelt handling skal bruges til. Fx "jeg vil have bonus på et standardangreb i løbet af kampen mod en bestemt person".

II: Inner Eye
Pris: 10 XP
Chi: 3/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Man kan instinktivt mærke sine omgivelser, og får derfor ikke minus for at slås i blinde. Desuden kan man ikke snydes af illusioner og lignende.

Selv når evnen ikke bruges kan man svagt mærke folk omkring sig, og kan derfor ikke overraskes, medmindre man befinder sig i større menneskemængder, eller angriberen på en eller anden måde skjuler sig for det indre syn.

Man ignorerer effekten af frygt, charm og andet mind-control.

III: Chi Power
Pris: 15 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Ens mystik bliver lagt til chi-puljen.

IV: Reserves
Pris: 20 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Alle in-round discipliner koster 2 mindre chi at udføre.

V: Enlightenment
Pris: 25 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Man kan stige et trin i de 4 mentale egenskaber (int, vil, uds, årv). Man stiger i en egenskab når man lærer disciplinen, og derefter en når man efterfølgende stiger i meditation. Man stiger i den laveste egenskab først, og så videre...