Disciplin: Martial Lore
Type: Nærkamp
Evne: Veltalenhed
Rustning: Tung

I: Ease
Pris: 5 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Veltalenhed/2 plus på chi-pulje.

II: Flawless
Pris: 10 XP
Chi: 3/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Man trækker 1/4 af Veltalenhed fra ekstra succeser mod en.

 

(Nåh, men altså de her typer ved en masse om hvordan man slås, derfor laver de ikke fatale bommerter (såsom at svinge sværdarmen vildt til den ene side samtidigt med at man forsøger at cirkelsparke med det andet ben), det har de nemlig læst kan gå galt. Derofr havner de sjældent i fatale situationer hvor folk bare kan hugge dem ned. Øhh... effekten af denne smøre er at når modstanderen får succes med et angreb tæller en første ikke. altså de rammer stadigvæk, men bonusser som +2 skade, rykke location starter ike før næste succes. Desuden skal folk der forsøger at lave lede moves som disarm, throw og des lige have en x-tra succes.)

III: Style Weakness
Pris: 15 XP
Chi: 5/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Slå mod modstanderens våbenevne, int+Veltalenhed. For hver succes får man +4 på en enkelt kampaction i løbet af runden.

IV: Specialisation
Pris: 20 XP
Chi: -
Type: -
Beskrivelse:

Man får den første gratis og derefter for hver 2 man stiger i Veltalenhed. Man får en ekstra succes på valgte disciplin, +3 for specielle discs.

V: Veteran
Pris: 25 XP
Chi: 12/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

I starten af runden vælges en af modstanderens discipliner som man vil negere, og man slår int+Veltalenhed mod modstanderens int+Veltalenhed evne, hvis det lykkes kan man negere alle handlinger modstanderen forsøger at udføre indenfor disciplinen.