Disciplin: Ghost
Type: Andre
Evne: Svømme
Rustning: Let

I: Blur
Pris: 5 XP
Chi: 2/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Personen med denne evne kan bevæge sin sjæl uden for kroppen inden for et meget snævert område. På den måde kan han sløre sin visuelle form. Dette gør det svært for afstandsangreb at ramme ordentligt. Evnen giver +3 på forsvar imod afstandsvåben.

II: Mundane
Pris: 10 XP
Chi: 3/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Med denne evne kan man sløre sine træk. På den måde vil folk der har set en ikke kunne give en beskrivelse af ens udseende. Desuden vil man heller ikke lægge mærke til personen i nævneværdig grad.

 

Folk med mere observation end man har i svømme, kan slå et årv+obs imod ens uds+svømme, hvis de klarer det, ser de en som normalt, hvis de klarer det med 1 ekstra succes lægger de mærke til at der er "noget underligt" ved personen (altså at han forsøger at mundane sig).

 

Inner eye afslører evnen, mens streetwise passende kan give +5 på slaget.

III: Wind Catcher
Pris: 15 XP
Chi: 5/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Ved at fortynde sig til en æterisk form af tåge kan man nedsætte tyngdeaccelerationen på sit fald således at man kan falde 10 meter per svømme uden at tage skade.

IV: Ethereal
Pris: 20 XP
Chi: 5
Type: In-round
Beskrivelse:

Personen behersker nu at gå fra sin normale tilstand til materialiseret sjæletilstand på splitsekunder (dog kun i en meget begrænset periode). På den måde kan personen forsvare sig imod angreb i det de vil passere lige igennem ham. Svømme+5 er ens basisforsvar så længe disciplinen kører.

Diverse forsvarsjusteringer, eller justeringer fra negative effekter, påvirker ikke dette tal.

V: Passwall
Pris: 25 XP
Chi: 8
Type: In-round
Beskrivelse:

Personen med denne evne kan materialisere sin sjæl. Dette gør ham i stand til at vandre gennem solidt materiale. Evnen kræver ekstrem koncentration og viljestyrke. Personen skal stå i 10 hele segmenter uden at blive forstyrret og koncentrere sig for at gøre et forsøg. Slå vil+svø (6). Sten giver +4 på diff., metal giver +8. Man skal samle 5 succeser sammen.

Man tager desuden et uundgåeligt sår i maven.