Disciplin: Code
Type: Andre
Evne: Kunst
Rustning: Tung

I: Voice Mimicry
Pris: 5 XP
Chi: 2/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Man er i stand til at efterligne stemmer man har hørt. Slå uds+for (7). En succes efterlader folk der ikke kender personen særligt godt i omegnen af tvivl, d.v.s. hvis de ikke har grund til at være mistænksomme går den nok, 2 succeser er overbevisende for selvsamme, 3 er noget nær perfekt så her kan man snyde selv offerets mor!

II: Thieves Tongue
Pris: 10 XP
Chi: 3/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Ja, I kender den jo allerede, men det er noget med at rable en masse volapyk af i en fart og efterlade folk stående med åben mund og polypper i lige netop så lang tid at man kan slippe væk. Slå int+for (diff. 6 justeret for modstanders int). hver succes er lig med 1 runde hvor den anden står og kigger. (HM quote: kan også bruges til at distrahere således at lysky forretninger kan finde sted foran næsen på personen).

 

Man kan overbevise folk, int+for imod psy+int.

 

Man kan desuden give vitale beskeder til en anden person ved hjælp af almindeligheder der kun for denne person vil give den egentlige mening. Slå int+for (6) og modtageren slår int+sprog (som er en færdighed nu) (10) hvor hver succes på det forrige slag trækker 1 fra diff.

III: Snake Tongue
Pris: 15 XP
Chi: 5/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Giver ofrene minus ens kunst på initiativ. Virker ikke på folk man direkte kæmper imod, samt folk med højere psyke end man har i kunst.

IV: Fake Orders
Pris: 20 XP
Chi: 8/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Man kan vildlede modstanderne med falske ordrer, der ødelægger deres kampformation. Man kan lave den modsatte effekt af Tactics 2, 3 eller 4. Virker ikke hvis der er en modstander der har mere lederskab end man har i forfalskning.

V: Whispering Cloud
Pris: 25 XP
Chi: 12/runde
Type: Upkeep
Beskrivelse:

Folks in-round discs koster bonus chi extra. Virker ikke mod personer med højere meditation+viljestyrkejustering end ens egen kunst+intelligensjustering.